< Terug naar het overzicht


Wegwijzer 024

Het Swon (seniorennetwerk van Nijmegen), Nim (Maatschappelijk werk Nijmegen) en andere Nijmeegse zorg en dienstverlenende partijen hebben de handen ineengeslagen en een digitaal platform ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar de welzijn, wonen en zorg in Nijmegen.  Op www.wegwijzer024.nl vindt u activiteiten, organisaties en diensten voor een specifiek stadsdeel of doelgroep.

Wegwijzer024 is een speciale website voor welzijn, wonen en zorg in Nijmegen. Met deze website kunnen bewoners van Nijmegen zelf op zoek naar activiteiten, organisaties en diensten, voor een specifiek stadsdeel of doelgroep. 

De wegwijzer is tot stand gekomen in samenwerking met Stips en Sociaal Wijkteams van Nijmegen. In de negen Stips van Nijmegen werken professionals van hulp- en dienstverlenende organisaties en bewoners samen. Elke Stip heeft een coördinator, die verantwoordelijk is voor de activiteiten van de Stip en samenwerking in de wijk. De website wordt beheerd door Swon-Nim. De wegwijzer bevat al meer dan 1000 verschillende activiteiten, organisaties en diensten! De inhoud van de wegwijzer wordt periodiek gecontroleerd.

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >