< Terug naar het overzicht


WandelFESTIJN

Het Wandelfestijn van donderdag 26 mei mag met recht een festijn worden genoemd. We hadden prachtig wandelweer, en naast de 62 bewoners van Nijevelt en De Honinghoeve die deelnamen waren er weer evenzoveel begeleiders. We waren met ruim 120 mensen voor de avondwandeling door de omgeving van Nijevelt.

Nadat iedereen zich had verzameld in de sociëteit van Nijevelt vertrokken we om 18.30 uur in een lange stoet naar het Albertinum park. Via de poort konden we zo doorsteken via de Willem Schiffstraat richting het grasveld voor de Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud (NSG) om daar te luisteren naar muziek van Dweilorkest ‘de Fietsband’.

  

Nadat we een rondje in de wijk Groenwoud hadden gelopen, speelde de band vrolijk mee. Nu ook aangevuld met enkele bewoners uit de omgeving die afkwamen op de vrolijke muziek. Aangekomen in Nijevelt stonden de leden van de Fietsband ons alweer muzikaal op te wachten. Het was heerlijk weer om nog even buiten te zitten. Een drankje, bitterballen en aandacht voor elkaar maakten het feest compleet.

Met dank aan alle familieleden, medewerkers en vrijwilligers die geholpen hebben.

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >