< Terug naar het overzicht


Waalboog goed vertegenwoordigd op UKON-Symposium

Dinsdag 14 april 2015 vond het jaarlijkse UKON-symposium plaats: 'De zorg verandert, zorgprofessional en organisatie veranderen mee!'  Een dag met interessante lezingen en leuke, leerzame workshops. De opening en inleiding was door onze hoogleraar en specialist ouderengeneeskunden prof.dr. Raymond Koopmans, tevens dagvoorzitter. 
Heidy Ebbing (dagbestedingscoach) en Karin van Wezel (bewegingstherapeut) hebben met hun succesvolle workshop "Snoezelwassen, Ontspannen zorgen" handvatten gegeven hoe je bewoners beter kan laten ontspannen tijdens het wassen. Op de projectenmarkt was De Waalboog ook goed vertegenwoordigd. Met maar liefst vijf posterpresentaties waren wij zeker Beter Zichtbaar ;-)! De paramedische dienst presenteerde maar liefst drie onderzoeksposters, de UKON-commissie presenteerde Broodje Wetenschap en uiteraard was er ook een poster van Snoezelwassen.

De Hans van den Bosch (voorheen UKON-Uniek prijs) is dit jaar aan Tante Louise Vivensis uitgereikt voor hun prachtige project Leefcirkels, waarbij ouderen met dementie langer op hun eigen vertrouwde plek kunnen blijven wonen en zoveel mogelijk vrijheid behouden. 

Gepresenteerde Waalboog-posters:

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >