< Terug naar het overzicht


Vrijwilligers voor de Toektoek gevraagd

De Toektoek maakt het mogelijk voor alle bewoners van de zorglocaties De Honinghoeve en het St. Jozefklooster en de wijkbewoners die minder mobiel zijn, om erop uit te gaan binnen de wijken Neerbosch-Oost, Heesch,  Heseveld en Waterkwartier. Zij kunnen de Toektoek reserveren voor bijvoorbeeld een bezoekje aan de kapper, de huisarts, de winkel of om aan te sluiten bij de activiteiten van De Honinghoeve en het St. Jozefklooster!  

Vrijwilligers gezocht!
De Toektoek wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij staan iedere werkdag paraat om mensen op te halen en te brengen. Zij plannen de ritten zelf in en hebben nauw contact met elkaar. Zij zijn enthousiast om op deze manier iets te kunnen betekenen voor de wijkbewoners en de bewoners van zorglocaties De Honinghoeve en het St. Jozefklooster.

Wilt u ook iets betekenen voor de wijk en lijkt het u leuk om vrijwillige chauffeur te worden? Neem dan contact op met Nol Hengst, coördinator van de Toektoek via telefoonnummer: 06 28 56 88 09. 

Hoe werkt de Toektoek?
De Toektoek is een elektrische golfkar rijdt van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 -17.00 uur. De toektoek kan gereserveerd worden bij de chauffeur via telefoonnummer: 06 – 28 56 88 09 (op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur). Voor het vervoer vragen wij een vrijwillige bijdrage die besteed wordt aan het onderhoud en de verzekering van de Toektoek.

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >