https://www.waalboog.nl/uploaded/Nieuwsbrief/pizzaonwheels.jpg

 


< Terug naar het overzicht


Uitnodiging: Pizza's voor bewoners en hun begeleiders

Op alle locaties van zorgorganisatie De Waalboog komt een Pizzabakker on Wheels, verse pizza’s bakken voor bewoners en hun begeleiders. Op verschillende dagen in juni, juli en augustus kunnen bewoners geheel in Italiaanse sfeer genieten van deze lekkernij.

Programma

Op iedere zorglocaties kunnen bewoners en hun begeleiders genieten van vers bereide pizza’s. Een professionele pizzabakker komt met zijn ‘oven op wielen ’op alle locaties en bakt net zo lang totdat iedereen voldoende gegeten heeft. De locaties worden geheel in Italiaanse sfeer gedecoreerd en naast de pizza’s verwelkomen wij ook een ijscoman die zorgt voor heerlijke ijsjes die tegen een gereduceerd tarief van €1.- verkrijgbaar zijn.

Club Goud draagt met vrijwilligers de decoraties en de ijscoman bij aan de evenementen. Zij zijn een nieuwe Nijmeegse organisatie en zetten zich in om verschillende generaties vaker bij elkaar te brengen en meer jongere mensen te betrekken bij vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Club Goud heeft al verschillende evenementen met De Waalboog georganiseerd, zoals het Danspaleis afgelopen december.

Data per locatie:

Locatie De Honinghoeve:   zaterdag 30 juni vanaf 16.00 uur
Locatie St. Jozefklooster: dinsdag 3 juli vanaf 16.30 uur
Locatie Nijevelt: donderdag 12 juli vanaf 16.00 uur
Locatie Joachim en Anna:  zondag 19 augustus
Van 12.00 tot 14.00 uur voor bewoners en begeleiders van de afdelingen: Waterlelie, Iris, Brug, Klarinet, Wingerd en Bosweg B en C.
Na 16.00 uur voor bewoners en begeleiders van de afdelingen: Pimpelmees, Eekhoorn, Eik, Linde, Kastanje, Magnolia en Bosweg A en D

Welzijn

De Waalboog heeft een gevarieerd en rijk UIT-programma voor haar bewoners. Diverse optredens, uitjes, activiteiten op maat etc. worden wekelijks georganiseerd op verschillende locaties. Familie en/of kennissen zijn van harte welkom bij deze activiteiten en juist erg geschikt om er samen van te genieten. Met hulp van medewerkers dagbesteding, vrijwilligers en mantelzorgers zorgen zij iedere dag weer voor een zinvolle dagbesteding die aansluit bij de wensen van bewoners. Kijk voor meer informatie over deze activiteiten in het cliëntenblad Bij de koffie, te downloaden via https://www.waalboog.nl/clientenblad-bij-de-koffie

Nieuws

Landelijke campagne Ik Zorg van start

Vandaag gaat de landelijke campagne Ik Zorg van start. De campagne is bedoeld om meer mensen voor...

Lees meer >


Samenwerking Waalboog en Bindkracht10 voor financiƫle zelfredzaamheid

Maandag 8 oktober was de officiële start van het project “Werken aan financiële z...

Lees meer >