< Terug naar het overzicht


Toektoek uitkomst voor wijkbewoner

De Toektoek rijdt sinds kort in de wijk Neerbosch-Oost en Hees-Heseveld. En er maken al bewoners en wijkbewoners gebruik van! Het nieuwe vervoersmiddel van De Waalboog zorgt voor meer verbinding met de wijk en de woonzorgcentra De Honinghoeve en het St. Jozefklooster. Leonie, een wijkbewoner die regelmatig de Toektoek inzet voor een bezoekje aan een bewoner van De Honinghoeve, het winkelcentrum en de kinderboerderij doet haar verhaal.

“Kort geleden ben ik geopereerd waardoor het lopen nog wat moeilijk is. Ik bezoek regelmatig een bewoner in De Honinghoeve en daar kan ik nu met de Toektoek naartoe en ik maak dan ook weer een afspraak om thuisgebracht te worden. Ook reserveer ik de Toektoek wanneer ik een boodschapje moet doen in het Winkelcentrum de Notenhout of als ik een bezoek wil brengen aan bijvoorbeeld kinderboerderij ’t Boerke.

Het is zo eenvoudig, ik bel het nummer 06-285 688 09 tussen 10.00 uur en 17.00 uur en kan direct de Toektoek reserveren. U kunt ook al een afspraak maken voor een volgende dag.

Het zijn wel ritten binnen de wijken Hees-Heseveld en Neerbosch-Oost. Bent u slecht ter been, maak er echt gebruik van! Het is een uitkomst en het is ook nog gezellig in de Toektoek, de chauffeur maakt altijd een gezellig praatje. De wagen rijdt zachtjes en als er een heuveltje aankomt dan houdt de chauffeur daar echt rekening mee. Mensen twijfel niet, gewoon bellen! Binnen zitten is ook niet alles en de Toektoek rijdt voor u!"

Leonie
wijkbewoner 

Meer informatie 
De Toektoek rijdt van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 – 17.00 uur. Bewoners en wijkbewoners kunnen De Toektoek reserveren via telefoonnummer: 06 – 285 688 09 (werkdagen van 10.00 – 17.00 uur) Voor een rit met de Toektoek wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd die gebruikt wordt om het onderhoud van de Toektoek te bekostigen.

De Toektoek wordt volledig gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers bestaan uit huidige vrijwilligers van De Waalboog, wijkbewoners en mantelzorgers. 

 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >