< Terug naar het overzicht


Thema-avond: Leven met sterven

Zullen we over de dood praten? 

  • Datum: Woensdag 1 november 2017
  • Tijd: 19.00 - 21.00 uur (deelname is gratis)
  • Locatie: Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327, Nijmegen
Praten over de dood blijft voor veel mensen lastig. Toch is het heel belangrijk dat wel te doen. Praten over de dood is ons leven serieus nemen. Spreken over onze eigen dood stellen we wellicht graag uit, omdat dit onderwerp moeilijk of confronterend is. Toch kan het ook zinvol en waardevol zijn. De commissie ethiek van De Waalboog organiseert een avond voor geïnteresseerden rondom het thema leven met sterven.
 
Programma
We starten deze avond om 19.00 uur in de kapel van Joachim en Anna met het gezamenlijk luisteren naar Rob Bruntink van Morbidee die het thema inleidt.
Aansluitend praten we met elkaar verder in kleinere groepen over onze gedachten en gevoelens rond onze eigen dood. De groepen staan onder leiding van onze specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en geestelijk verzorgers.
Omstreeks 20.30 uur sluiten we de avond gezamenlijk af met een drankje in de hal van Joachim en Anna.
 
Aanmelden
U kunt zich voor 25 oktober aanmelden via een email met uw naam en contact gegevens naar: behandelsecretariaat@waalboog.nl of telefonisch: 024-382 64 08.
U ontvangt geen tegenbericht. Als er meer geïnteresseerden blijken te zijn dan we kunnen laten deelnemen dan krijgt u daarover van ons bericht.
 
 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >