< Terug naar het overzicht


Thema-avond 10 oktober: bewegen

LET OP: Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden zijn we genoodzaakt om deze bijeenkomst uit te stellen. Begin 2019 zullen we deze avond opnieuw organiseren. Mensen die zich hiervoor hadden aangemeld ontvangen hiervan persoonlijk bericht. 

***********************************************************************************

Op woensdag 10 oktober organiseren we een thema-avond over bewegen. Bewegen doen we allemaal en dat vinden we heel normaal. Tot het niet meer zo makkelijk gaat. Maar ook dan blijft beweging belangrijk.

Sjoelen  afwasmachine uitruimen

Programma 

·         Bewegen is een manier om andere mensen te ontmoeten, om jezelf uit te dagen of wat energie kwijt te raken. Psychomotorisch therapeut Alwies vertelt er alles over.

·         Wat doet een wandeling met bewoners? Mantelzorger Monique vertelt over de voordelen van de wandelclub en wat die betekent voor haar moeder.

·         Hoe ontdek je wat werkt en wat niet werkt om bewoners enthousiast te maken voor bewegen? Vrijwilliger Ingrid en dagbestedingsmedewerker Antoinette vertellen over hun zoektocht naar leuke activiteiten, en wat dat door de jaren heen opleverde.

·         Tot slot vertelt EVV’er Simone over hoe je een huishouden kunt runnen met mensen met dementie, want ja: dat kan!

Tijdens en na afloop van het programma wisselen we samen ervaringen en ideeën uit, met een hapje en een drankje. U bent van harte welkom om aan te schuiven.

Wanneer en waar?

Woensdag 10 oktober van 19.00 – 21.00 uur

Locatie Nijevelt, Heyendaalsweg 117 in Nijmegen

Aanmelden

U kunt zich tot zondag 7 oktober aanmelden bij Isabelle Hendriks via I.Hendriks@Waalboog.nl. Vermeld in uw mail uw naam en met hoeveel personen u komt, dan zorgen wij dat de stoelen voor u klaar staan. Deelname is gratis. 

 

 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >