< Terug naar het overzicht


Praat mee met Netwerk 100

Wilt u graag meedenken en -praten over verbeteringen in de ouderenzorg in de regio Nijmegen? Wellicht is het dan iets voor u om zitting te nemen in het doelgroeppanel of in de klantbordgroep van ‘100 uw welzijns- en zorgnetwerk’. Dit is een netwerk van 17 welzijns-, zorg- en onderwijsorganisaties in de regio Nijmegen. Ook De Waalboog is actief in dit netwerk. Deze organisaties ontwikkelen samen met ouderen nieuwe vormen van zorg en welzijn. Het doel van het netwerk is het welbevinden, de kwaliteit van zorg voor en de zelfredzaamheid van ouderen te verbeteren. 

Doelgroeppanel en klantbordgroep
In het netwerk 100 is een Doelgroeppanel actief. Dit panel bestaat uit ouderen uit het werkgebied van ‘100’. Zij denken en werken actief mee in de ontwikkeling van beleid. Voor dit panel zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden (op vrijwillige basis).

Tevens zoeken zij nieuwe leden voor de Klankbordgroep (op vrijwillige basis). Dit is een groep ouderen, met verschillende achtergronden, die de Doelgroeppanelleden gevraagd en ongevraagd voeden met hun ervaringen en hun visie op belangrijke thema’s.

Meer weten?
Klik hier voor meer informatie over het netwerk. 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >