< Terug naar het overzicht


Pizza's voor bewoners en begeleiders

Geen pizzabezorging, maar een professionele pizzabakker bracht een bezoek aan verschillende locaties van De Waalboog. Alle bewoners en hun begeleiders werden getrakteerd op vers bereide pizza’s. Het waren smaakvolle en gezellige dagen die geheel in Italiaanse sferen werden gevierd. 

Bewoners van de zorglocaties De Honinghoeve, Nijevelt en het St. Jozefklooster mochten genieten van de vers bereide pizza’s. Een professionele pizzabakker kwam met zijn ‘oven op wielen’ op deze locaties en bakte net zo lang totdat iedereen voldoende gegeten had. Iedere locatie werd geheel in Italiaanse sfeer gedecoreerd en dat zag er sfeervol uit! Naast de pizza’s zorgde een ijscoman voor heerlijke ijsjes als toetje.

Organisatie was niet alleen in handen van De Waalboog, maar ook van Club Goud. Zij zijn een nieuwe Nijmeegse organisatie en zetten zich in om verschillende generaties vaker bij elkaar te brengen en meer jongere mensen te betrekken bij vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Zij droegen met vrijwilligers, de decoraties en de ijscoman bij aan dit mooie evenement.

Op locatie Joachim en Anna mogen bewoners en hun begeleiders nog gaan genieten van deze verse pizza’s. De pizzabakker komt op zondag 19 augustus naar deze locatie met zijn oven! 

   

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >