< Terug naar het overzicht


NLDoet bij De Waalboog: wat een mooie dag!

Op vrijdag 15 maart jl. gingen duizenden vrijwilligers aan de slag tijdens de landelijke actie NLDoet. Bij De Waalboog staken vrijwilligers van SMB Willems de handen uit de mouwen. Zij zorgden ervoor dat diverse binnentuinen en patio’s weer klaar zijn voor de zomer. 

SMB Willems voert diverse schoonmaakwerkzaamheden uit bij De Waalboog. Het leek het schoonmaakbedrijf daarom een goed idee om, tijdens deze editie van NLDoet, iets extra’s te doen voor de bewoners van De Waalboog. Vanwege de aankomende verbouwing van de locatie Joachim en Anna, vonden de werkzaamheden deze NLDoet-editie vooral buiten plaats. Dat betekende, vanwege de slechte weersvoorspellingen, capuchon op en handschoenen aan!

Groene vingers
Gelukkig bleef het in de ochtend droog en konden de vrijwilligers van SMB Willems volop aan de slag in de tuintjes. Vegen, plantjes poten, tuinmeubilair schoonmaken. Alles om ervoor te zorgen dat de bewoners van De Waalboog deze lente en zomer weer lekker buiten kunnen zitten.

Afsluiter
Na een goed verzorgde lunch, maakten de vrijwilligers de klussen ’s middags verder af. Helaas werd het wat slechter weer, maar toch zijn de meeste taken afgerond. Het resultaat; een tikkeltje vermoeide maar voldane vrijwilligers, blije bewoners met soms zelf een duim omhoog én een succesvolle NLDoet-samenwerking tussen De Waalboog en de medewerkers van SMB Willems!

Grote dank
Namens De Waalboog en al haar bewoners willen we alle geweldige vrijwilligers van SMB Willems ontzettend bedanken voor deze dag. Ook dank aan onze tuindienst én aan bloemisterij het Molentje voor het sponsoren van de planten en bezems.

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >