< Terug naar het overzicht


Nieuwe bus voor vervoer naar activiteiten dankzij sponsoren

Wat fijn, we hebben een nieuwe bus! Samen met stichting Mobiliteit voor Iedereen, hebben we deze bus kunnen aanschaffen. Hiermee zijn we voor jaren verzekerd van betrouwbaar vervoer voor bewoners die er op uit willen. 

We vinden het heel erg belangrijk dat mensen zo veel als mogelijk hun eigen leven voort kunnen zetten als zij bij ons wonen. Leuke uitjes horen daar ook bij. Dat geeft kleur aan het leven. Met ruim 600 ritten op jaarbasis wordt de activiteiten-bus intensief gebruikt voor dit soort uitjes. Maar de oude bus had zijn kilometers wel gemaakt en nog meer onderhoud is niet langer lonend.  

Met dank aan de sponsoren
Maar dat is nu verleden tijd! Op creatieve wijze is gezocht naar een alternatieve oplossing. Deze hebben ze gevonden bij Stichting Mobiliteit voor Iedereen. Deze stichting sponsort de bus voor maar liefst 45.000 euro. Aanvullende sponsoren moeten de resterende 65.000 opbrengen. Ondertussen hebben we de bus wel al in gebruik kunnen nemen. De bus biedt ruimte aan 9 passagiers en enkele rolstoelen. Nu is hij nog maagdelijk wit, maar we gaan hem nog voorzien van een mooie bijpassende Waalboog-bestickering. Dan gaan we hem ook feestelijk in gebruik nemen. Maar tot die tijd wordt hij al volop ingezet!

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >