< Terug naar het overzicht


Mooie Momenten voor bewoners bij N.E.C Nijmegen

Veel bewoners dragen de Nijmeegse voetbalclub N.E.C. een warm hart toe. En hoe leuk is het om daar dan een kijkje te mogen nemen. In nog geen twee weken tijd mochten bewoners er twee keer op bezoek komen!

Dankzij onze seizoenkaart, die de Stichting Vrienden van De Waalboog mogelijk hebben gemaakt, gingen op 8 april vijf bewoners van verschillende locaties van De Waalboog, vier vrijwilligers en een medewerker naar de wedstrijd NEC- Ajax. De reis erheen was al een feestje. Eenmaal in het stadion was de spanning voelbaar. Helaas werd deze snel bekoeld door het snelle scoren van de Ajacieden. Ondanks de nederlaag was het een gezellige sfeer en had iedereen het prima naar zijn zin. Op de terugweg waren er genoeg spannende verhalen uit te wisselen.

Op woensdag 19 april mocht een klein groepje N.E.C.-fans van de locatie Nijevelt op bezoek bij N.E.C. Na een zeer hartelijke ontvangst met koffie en wat lekkers, kreeg het bezoek wat te horen over de geschiedenis van N.E.C. en de bouw van het Goffert-stadion. Daarna was het tijd om een kijkje te nemen bij de dagelijkse training.  Ook mochten zij de skyboxen bezichtigen en natuurlijk het stadion en de grasmat zelf! Het was voor hen genieten van alles wat er voorbij kwam en zoals één van de deelnemende bewoner na afloop aangaf: 'voor mij was dit een dag om nooit meer te vergeten. Echt geweldig!' #MooieMomentjesMaken

  

 

Nieuws

Expositie olieverfschilderijen zorgmanager Gerrit Schilt

Gerrit Schilt is zorgmanager bij De Waalboog, maar wilde als jonge jongen naar de kunstacademie. ...

Lees meer >


Subsidie voor onderzoek FTD-behandeling De Waalboog

Mensen met een frontotemporale dementie zijn niet meer in staat om hun gedrag te sturen: dit word...

Lees meer >