< Terug naar het overzicht


LUX-festival UP! 6 en 7 oktober

Eén op de vier mensen wordt nu al ouder dan 90 jaar. Maar wat doet al die extra tijd met ons? Wat betekent het ouder worden voor ons eigen geluk, voor onze naasten en voor de maatschappij? Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober organisereert LUX in Nijmegen het gloednieuwe festival UP! Bewoners van De Waalboog zijn op zaterdag 7 oktober van harte welkom en wij zoeken nog vrijwilligers die hen willen begeleiden.  

In een afwisselend programma met onder andere film, muziek, theater en games worden de bezoekers ondergedompeld in de wereld van langer leven. Enkele bewoners van De Waalboog doen op zaterdag 7 oktober onder begeleiding van bewegingstherapeuten Alwies Hendriks en Karin van Wezel mee aan de 'sociale sportschool' met een heuse 'bootcamp'. Ze sporten enkele malen tussen 14.00 en 18.00 uur.

Op zaterdag 7 oktober staat Club Goud klaar om bewoners van De Waalboog te begeleiden naar verschillende activiteiten bij LUX. Club Goud bestaat uit jonge vrijwilligers en probeert verschillende generaties vaker samen te brengen, door meer jongeren te betrekken bij vrijwilligerswerk met ouderen (www.clubgoud.com). 

U bent van harte welkom en lijkt het u leuk om samen met bewoners van De Waalboog hiernaar toe te gaan? Neem dan contact op met de medewerker dagbesteding van de afdeling.

Bekijk HIER het volledige programma 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >