< Terug naar het overzicht


Landelijke campagne Ik Zorg van start

Vandaag gaat de landelijke campagne Ik Zorg van start. De campagne is bedoeld om meer mensen voor de zorg te interesseren, waaronder natuurlijk ook de ouderenzorg. De extra aandacht is hard nodig: er dreigt sectorbreed een personeelstekort van 100.000-125.000 mensen. De Waalboog ondersteunt de campagne dan ook van harte.

Ik Zorg doet recht aan het brede werkveld, laat zien wat de carrièremogelijkheden zijn en inspireert mensen om eens na te denken over werken in de zorg. De trots en het enthousiasme van de 1,2 miljoen mensen die nu al werkzaam zijn in zorg en welzijn worden in de campagne gebruikt om te laten zien hoe mooi, divers en betekenisvol hun werk is. Op Ontdek de Zorg staan inspirerende verhalen, maar ook uitgebreide informatie over alle mogelijkheden voor nieuwkomers en ervaren professionals.

Geïnteresseerd in werken bij De Waalboog? Neem dan contact op met onze recruiter Wendy Coolen (W.Coolen@Waalboog.nl). Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en of De Waalboog een passend vervolg is van jouw carrière. Ben je verzorgende of verpleegkundige en heb je interesse in werken bij De Waalboog? Meld je dan aan voor een vrijblijvende meeloopdag.

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >