< Terug naar het overzicht


Kracht van individuele bezoeken

Binnen het activiteitenprogramma is speciale aandacht voor bewoners die aan bed en/of hun kamer gebonden zijn. Speciaal voor deze bewoners heeft Bureau Welzijn afgelopen drie jaar gewerkt aan een passend activiteitenaanbod. In mooie één op één bezoeken ontstaan bijzondere en soms ook intieme momenten. Een liedje hier, een grapje daar, even de hand vasthouden of juist heel dichtbij en intiem het warme contact opzoeken.

Bewoners krijgen individuele bezoeken van diverse muzikanten met verschillende instrumenten zoals harp, gitaar en fluit. Of ze krijgen bezoek van iemand die hen voorleest of een bezoek brengt met  verschillende dieren zoals honden, konijnen, cavia’s en kippen. Daarnaast hebben we mensen die gespecialiseerd zijn in het maken van contact, zoals dramatherapeut John Cremers met ‘Sprankelcontact’ en dagbestedingscoach op Joachim en Anna Hera Hemme met ‘Juffrouw Kaatje’. 

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie over deze individuele bezoeken dan kunt u contact opnemen met Christine Willems, coördinator Cultureel Bureau Joachim en Anna c.willems@waalboog.nl 024-3826446

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >