< Terug naar het overzicht


Instructie en presentatie duofiets

De Waalboog heeft dankzij extra gelden van Waardigheid en Trots op drie locaties een duofiets aangeschaft! Zo kunnnen bewoners en begeleiders samen fietsen en genieten van de frisse buitenlucht! De fiets met trapondersteuning biedt de mogelijkheid voor mantelzorgers, vrijwilligers en/of medewerkers om samen met bewoners een fietstocht te maken en lekker buiten te zijn. Wilt u een ritje willen maken met de duofiets? Kom dan naar de instructiebijeenkomst op locatie, waar u alle informatie krijgt om straks veilig de straat op te gaan!

Locatie Joachim en Anna:      Woensdag 13 maart om 11.00 uur - hal
Locatie De Honinghoeve:       Woensdag 13 maart om 13.30 uur - Brasserie
Locatie Nijevelt:                       Woensdag 13 maart om 15.00 uur - sociëteit

Tijdens instructiebijeenkomsten worden belangrijke gebruiksaanwijzingen verteld en uitgelegd, door de heer A. van der Leest. Dus heeft u vragen over de duofiets of over het gebruik stel ze gerust 13 maart. 

De fiets mag door alle bewoners gebruikt worden, natuurlijk met begeleiding. De begeleiding moet op de hoogte zijn van de instructies en een proefles hebben gevolgd voordat zij de fiets in gebruik gaan nemen. Voor een proefles kunt u zich inschrijven via een inschrijflijst, de inschrijflijst is verkrijgbaar bij Karin van Wezel, bewegingstherapeut bij De Waalboog via telefoonnummer 024- 382 6376. 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >