< Terug naar het overzicht


Informatieavond voor BBL opleiding Verzorgende IG

Is de overstap naar werken in de ouderenzorg een passend vervolg in jouw carrière/ leven? Dan is onze opleiding tot Verzorgende IG bij De Waalboog wellicht iets voor jou?

Op 1 september 2019 start de BBL-opleiding verzorgende IG. Ben je op zoek naar een afwisselende baan waar veel vraag naar is? Wil je jezelf graag ontwikkelen? Kies dan voor de opleiding leerling verzorgende bij De Waalboog en bezoek de informatieavond op dinsdag 29 januari 2019 van 19.00 tot 20.30 uur, locatie Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. 

BBL betekent werken en leren tegelijk. Op deze avond informeren we je graag over het werken en leren bij De Waalboog als leerling verzorgende, de selectiedag op woensdag 20 maart en krijg je uiteraard de gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Ben je 18 jaar of ouder en beschik je over minimaal het diploma VMBO kader (of vergelijkbaar diploma) of overweeg je over te stappen van BOL naar BBL of heb je vragen over de mogelijkheid de verkorte opleiding te volgen (b.v. met MZ-diploma)? Dan zien we je graag op de informatieavond.

Passend vervolg
Bij De Waalboog willen we een passend vervolg geven aan ieders leven. Dat geldt voor bewoners, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers. Goede (ouderen)zorg, optimaal omgaan met ouderdomsproblematiek, gaat volgens ons namelijk steeds over een passend vervolg vinden, samen met de bewoner en de mensen er omheen. Passend bij de bewoner, passend bij de omstandigheden.

We verdiepen ons in het verhaal van de bewoner, dat begint bij dat punt waar alles nog ‘paste’ in het leven. Dat punt vlak vóórdat zorg nodig was, waar het voor het laatst letterlijk en figuurlijk als thuis voelde. Waar alles bij elkaar kwam, in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen.

Met onze zorg geven we een waardig vervolg aan wie de bewoner was en nu is. Zo thuis als maar kan.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Geef je dan op voor de informatieavond. Mail vóór 29 januari 2019 je naam door via informatieavond@waalboog.nl. Je kunt één 1 persoon meenemen. Let op: sollicitatiebrieven en CV’s kunnen wij via dit e-mail adres niet in behandeling nemen. Lees hier de volledige vacature 

De Waalboog begeleidt, behandelt en verzorgt mensen met ouderdomsproblematiek in de regio Nijmegen. We bieden topzorg en behandeling – zo thuis als maar kan. Dat doen we samen met bewoners, de mensen om hen heen en vrijwilligers.

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >