< Terug naar het overzicht


Informatieavond BBL-opleiding Verzorgende IG

Op 1 september 2018 start de BBL-opleiding verzorgende IG. Ben je op zoek naar een afwisselende baan waar veel vraag naar is? Wil je jezelf graag ontwikkelen? Kies dan voor de opleiding leerling verzorgende bij De Waalboog en bezoek de informatieavond op dinsdag 6 februari 2018 van 19.00 tot 20.30 uur, locatie Specialistisch Zorg en Behandelcentrum Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. 

BBL betekent werken en leren tegelijk. Op deze avond informeren we je graag over het werken en leren bij De Waalboog als leerling verzorgende, de selectiedag op woensdag 21 maart en krijg je uiteraard de gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Ben je 18 jaar of ouder en beschik je over minimaal het diploma VMBO kader (of vergelijkbaar diploma) of overweeg je over te stappen van BOL naar BBL of heb je vragen over de mogelijkheid de verkorte opleiding te volgen (b.v. met MZ-diploma)? Dan zien we je graag op de informatieavond.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Geef je dan op voor de informatieavond. Mail vóór 6 februari 2018 je naam door via informatieavond@waalboog.nl. Je kunt één 1 persoon meenemen. Let op: sollicitatiebrieven en CV’s kunnen wij via dit e-mail adres niet in behandeling nemen. Lees hier de hele vacature met doorlink voor je sollicitatie.

De Waalboog begeleidt, behandelt en verzorgt kwetsbare ouderen in de regio Nijmegen. We bieden topzorg en behandeling – zo thuis als maar kan. Dat doen we samen met cliënten, hun familie, hun netwerk en vrijwilligers. En – als het aan ons ligt – samen met jou! 

Nieuws

Feestelijke ondertekening samenwerking nieuwbouw Joachim en Anna

Op 11 februari vond de feestelijke ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomsten tussen...

Lees meer >


De Waalboog zet thuisgevoel centraal in nieuwe woonplannen

Met het oog op de ontwikkelingen in de zorg- en woonvraag gaat de Nijmeegse zorgorganisatie De Wa...

Lees meer >