< Terug naar het overzicht


Informatie-avond voor de BBL opleiding Verzorgende IG

Op 1 februari 2018 start de BBL-opleiding verzorgende IG. Heb je belangstelling voor de opleiding tot verzorgende IG, ben je 18 jaar of ouder en beschik je over minimaal het diploma VMBO kader (of vergelijkbaar diploma)? Of volg je op dit moment de BOL VIG opleiding en wil je de overstap maken naar het BBL-traject?

Bezoek dan de informatieavond op dinsdag 5 september 2017 van 19.00 tot 20.30 uur, locatie Specialistisch Zorg en Behandelcentrum Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. Op die avond krijg je informatie over het leren en werken bij De Waalboog als leerling verzorgende, over de selectiedag op woensdag 11 oktober 2017 en krijg je gelegenheid jouw vragen te stellen.

Je kunt je aanmelden door vóór 5 september  a.s. jouw naam door te geven via informatieavond@waalboog.nl.  Je kunt max. 1 persoon meenemen. Let op: sollicitatiebrieven en CV’s kunnen wij via dit e-mail adres niet in behandeling nemen. Lees hier de hele vacature met doorlink voor je sollicitatie.

De Waalboog begeleidt, behandelt en verzorgt kwetsbare ouderen in de regio Nijmegen. We bieden topzorg en behandeling – zo thuis als maar kan. Dat doen we samen met cliënten, hun familie, hun netwerk en vrijwilligers. En – als het aan ons ligt – samen met jou! 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >