< Terug naar het overzicht


IGZ kwaliteitsgegevens bekend

De Inspectie voor de gezondheidszorg (IGZ) heeft in het najaar van 2016 een uitvraag gedaan over de kwaliteit van verpleeghuiszorg over het kalenderjaar 2015. Vanuit De Waalboog zijn voor de verschillende locaties de gevraagde gegevens aangeleverd. Behalve dat de gegevens op de website van de IGZ zijn te vinden, publiceren wij hier de gegevens ook op onze website.  

Op deze manier willen wij transparant zijn en laten zien dat wij als organisatie actief bezig zijn met kwaliteit van zorg en – waar nodig – kwaliteitsverbeteringen.

De door de inspectie opgevraagde gegevens laten zien welke kwaliteitsgegevens wij registreren, welke wij gebruiken als managementinformatie  of we deze inzetten voor verdere verbetering van de kwaliteit van zorg. Naast het op deze manier bezig zijn met kwaliteit, zijn medewerkers elke dag wéér, gericht op het bieden van vakbekwame en liefdevolle zorg aan onze bewoners. Zorg, behandeling en dienstverlening die aansluit bij wie je als mens bent, aansluitend bij de wensen en behoeften. 

IGZ kwaliteitsgegevens - locatie De Honinghoeve

IGZ kwaliteitsgegevens - locatie Joachim en Anna

IGZ kwaliteitsgegevens - locatie Nijevelt

IGZ kwaliteitsgegevens - locatie St. Jozefklooster

IGZ kwaliteitsgegevens - locatie H. Hartklooster 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >