< Terug naar het overzicht


Het Danspaleis

Zaterdagmiddag 16 december wordt de hal van Joachim en Anna omgetoverd tot het Danspaleis! Een ouderwetse disco voor alle leeftijden. De PlatenDraaier (de PD) trekt de ouwe krakers uit de koffer zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Doris Day, maar ook Grease, Dirty Dancing en de Sirtaki. Van meezingers tot tranentrekkers, van polonaise tot ouderwets rock-en-rollen: met het Danspaleis is het altijd bal. In een feestelijke decor met glimmende dansvloer, rijdend discomeubel en dansende gastheren en -vrouwen maak je gegarandeerd een bijzondere middag dansen mee! 

Het Danspaleis is voor iedereen die van (kijken naar) dansen houdt. De jassen worden aangenomen, er staat een gratis kopje koffie voor uw klaar en er worden lekkere hapjes geserveerd. Zwiert u mee met ons op zaterdagmiddag? 

Wanneer: Zaterdag 16 december van 14.30 - 16.30 uur
Waar: Joachim & Anna, Groesbeekseweg 327 in Nijmegen
Wie:     Voor alle dansliefhebbers 
Entree: 

Een kaartje kost €5 inclusief een kopje / koffie thee en hapjes. Kaartjes kunt u HIER vooraf online bestellen of op de dag zelf aan de kassa kopen. 

Voor bewoners van De Waalboog + 1 introducé is de entree gratis. Wie verzekerd wil zijn van een mooie plek aan de dansvloer kan bij de receptie alvast een kaartje ophalen. 

Vervoer:  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Komt u met het OV dan neemt u om 13.58 vanaf het station Nijmegen CS bus 5 richting Groesbeek / Breedeweg en stapt u uit bij halte van Cranenborgstraat, vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar de locatie.


Het Danspaleis in Joachim en Anna is een initiatief van Club Goud. Samen met o.a. De Waalboog zetten zij zich in om verschillende generaties vaker samen te brengen. Kijk voor meer informatie op www.hetdanspaleis.com of www.clubgoud.com

Bekijk HIER de trailer van Het Danspaleis  

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >