< Terug naar het overzicht


Het Bachkoor Nijmegen komt naar De Waalboog

Net voor Pasen treedt het gerenommeerde Bachkoor uit Nijmegen twee keer op bij De Waalboog. Het koor brengt klassieke stukken van Händel, Mozart, Fauré, Brückner, Franck en Verdi maar natuurlijk vormt de muziek van Bach de rode draad in de uitvoeringen van het Bachkoor Nijmegen.

Stichting Vrienden van De Waalboog heeft deze optredens mogelijk gemaakt en nodigt bewoners, mantelzorgers én wijkbewoners van harte uit om te komen genieten van dit koor. Voor de minder mobiele wijkbewoners is het een mooie gelegenheid om een concert dicht bij huis te bezoeken. Wij stellen onze woonlocaties graag voor u open.

Op dinsdag 9 april 2019 vindt het eerste concert plaats van 19.00 tot 20.30 uur in woonzorgcentrum Nijevelt (Heyendaalseweg 117, Nijmegen). Op zaterdag 13 april 2019 kunt u van het koor genieten bij woonzorgcentrum St. Jozefklooster (Kerkstraat 65, Nijmegen) van 15.00 tot 16.30 uur.

De kosten voor de wijkbewoners bedragen €  5,- per persoon. Gezien het beperkte aantal plaatsen vragen wij wijkbewoners vooraf te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar Christine Willems, UIT-coördinator, c.willems@waalboog.nl o.v.v. reservering Bachkoor woonzorgcentrum St. Jozefklooster of woonzorgcentrum Nijevelt.

Benieuwd naar de andere activiteiten bij De Waalboog?
Wij bieden een gevarieerd UIT-programma voor onze bewoners. Verschillende optredens, uitjes en activiteiten op maat worden wekelijks georganiseerd op verschillende locaties. Familie en/of kennissen van onze bewoners zijn van harte welkom bij deze activiteiten, mooie momenten om samen van te genieten. Onze medewerkers dagbesteding, vrijwilligers en mantelzorgers zorgen iedere dag weer voor een zinvolle dagbesteding, die aansluit bij de wensen van de bewoners. Kijk voor het gehele UIT-programma in het cliëntenblad ‘Bij de koffie’ van De Waalboog: https://www.waalboog.nl/clientenblad-bij-de-koffie

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >