< Terug naar het overzicht


Goed bezochte informatiemiddag nieuwbouw Joachim en Anna

Op maandag 27 mei jl. organiseerden we een uitgebreide informatiemarkt over de nieuwbouwplannen van Joachim en Anna. Ruim 100 medewerkers, bewoners, familieleden en vrijwilligers kwamen langs om de nieuwste tekeningen te zien en in gesprek te gaan met de deskundigen. De hal was ingericht met verschillende informatieve panelen. Per gebouw konden de aanwezigen de indeling en architectuur bekijken. Ook voor de landschappelijke inrichting en natuurbeleving was veel aandacht.

De aanwezigen konden ook een kijkje nemen achter de schermen van de testwoning (mock up), de toektoek was aanwezig en aanwezigen konden zelf in een rolstoel ervaren of de hellingen van de paden te hanteren zijn. De nieuwe leverancier van maaltijden zorgde tot slot voor wat lekkere hapjes, en natuurlijk was de bar geopend. De informatiepanelen hangen we binnenkort in de gang, rechts naast de receptie zodat deze voor iedereen te bezichtigen zijn. Na de zomervakantie organiseren we opnieuw een bijeenkomst.

Nieuwe naam kapel 
De aanwezigen konden ook meedoen aan een wedstrijd om tot een nieuwe naam voor de kapel te komen. Deze krijgt straks een bredere functie en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe naam. De wedstrijd is nog steeds geopend. Bij de receptie van locatie Joachim en Anna kunt u uw suggestie achterlaten en kansmaken op een lekkere taart van banketbakkerij Looijenga.

Meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van de toekomstige ontwikkelingen van het wonen bij De Waalboog? Meldt u zich dan aan voor onze maandelijke nieuwbrief

Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij
Corine Aarnoudse-Laarakkers
Projectmedewerker vastgoed De Waalboog 

Email: goedwonen@waalboog.nl
Telefoonnummer: 06 244 03 280  

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >