< Terug naar het overzicht


Gezocht enthousiaste en kooklustige vrijwilliger(s)

De Waalboog zoekt kookvrijwilligers. Heb je een passie voor koken? Lijkt het je een mooie invulling om samen met bewoners de keuze te maken wat ze willen eten en dit, waar dat kan, ook samen met bewoners te koken? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Herkenbaarheid van gerechten, recepturen uit vroegere tijden of juist gewoon een keer van nu. Lekker en smaakvol in een gezellige ambiance met jou als kok. En natuurlijk eet je gewoon mee.
Koken op de woonvorm past in onze visie 'Zo thuis als maar kan', waarin we dicht bij de bewoner de zorg en dienstverlening willen organiseren samen met mantelzorgers en vrijwilligers. 

Wij zoeken voor 7 dagen in de week, van 16:00 – 19:00 uur vrijwilligers die beschikbaar zijn om zich op één of misschien wel meerdere dagen in de week hiervoor willen inzetten. De locatie waarop je actief bent is woonzorgcentrum Nijevelt (Heyendaalseweg 117 te Nijmegen) op de afdeling kleinschalig wonen Akkerwinde.

Spreekt het koken voor en met bewoners je aan, meld je dan aan via: Marian Zweers, vrijwilligerscoördinator, m.zweers@waalboog.nl of bij Johan Splint, j.splint@waalboog.nl projectleider Eten en Drinken.

 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >