< Terug naar het overzicht


Gezellige doses smartlappen tijdens de Dag van het Levenslied

Op zondag 12 mei is het weer zover! De jaarlijkse Dag van het Levenslied dat traditiegetrouw op Moederdag wordt georganiseerd, vindt voor de 37e keer plaats. Het festival is inmiddels een begrip in Nijmegen en staat voor een gezellige doses smartlappen met een knipoog. De meest uitlopende acts brengen een ode aan het hedendaagse en oude levensliederen. Het festival vindt plaats in het gezellige Valkhofpark, in het centrum van Nijmegen. Speciaal voor de smartlappenliefhebber op leeftijd organiseert Club Goud een middagprogramma op het festival!

Om 14.00 uur heten we u welkom op het festival met koffie of thee met iets lekkers. Er is een apart gedeelte met gereserveerde tafels en stoelen voor ons op het terrein, zodat we rustig kunnen zitten en onze ogen uit kunnen kijken! Vrijwilligers van Club Goud nemen degene die dat willen de dansvloer op of gaan met u een rondje langs de verschillende acts op het terrein. Op het podium kunt u onder andere het Nijmeegs Smartlappenkoor verwachten, maar ook Ieke Theatralala en de Bluumkes. De presentatie is in handen van Rooie Rico. Bekijk hier het hele programma van de middag.

Deelname is € 3,- per persoon (begeleiders gratis) inclusief koffie of thee met iets lekkers bij binnenkomst. Reserveren is noodzakelijk en dit doet u via de website of door een e-mail te sturen naar hallo@clubgoud.com.

Deze activiteit is prima toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Vanuit Club Goud ondersteunen we ook in het organiseren van vervoer. Neem hiervoor contact op met Moniek van Daal, telefoon 06-430 88 530.

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >