< Terug naar het overzicht


De Waalboog-jaarkrant is uit!

Een waardig vervolg geven aan het leven van bewoners. Zo goed als mogelijk is. En zo thuis als maar kan. Daar maakten we ons het afgelopen jaar sterk voor. Dat deden we in het licht van diverse (landelijke) ontwikkelingen in de ouderenzorg en onze eigen kijk daarop. Zoals de zorgvraag die steeds complexer wordt. Het kwaliteitskader verpleeghuiszorg. En de toenemende behoefte aan verpleeghuiszorg thuis. Over deze en andere zaken lees je in onze jaarkrant.

Gouden randje
Geen saai jaarverslag, maar een fijn leesbaar krantje met onderwerpen die er toe doen. Zoals bijvoorbeeld gebeurtenissen met een gouden randje, onze nieuwbouwontwikkelingen, op zoek naar talent en hoe wij graag kennis ontwikkelen door onderzoek te doen en nieuwe inzichten te delen tijdens bijeenkomsten en symposia. Ook dit jaar blijven wij ons hier natuurlijk voor inzetten, zodat het voor bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers goed leven, wonen en werken is bij De Waalboog.

Deze week verspreiden we de jaarkrant in gedrukte vorm onder eerste contactpersonen, bewoners, medewerkers en zakelijke relaties van De Waalboog. 

 

Nieuwsgierig? U kunt hem hier bekijken.

 

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >