< Terug naar het overzicht


De Uitleen van spellen en veel meer

Kom naar de feestelijke opening op zondagmiddag 10 juni 2018 van 15.00-17.00 uur in de Serre op locatie Nijevelt!

Misschien is het u al opgevallen, de Serre op Nijevelt ondergaat een kleine metamorfose. U vindt er vanaf 10 juni 2018 alles wat kan helpen bij een fijn contact met de bewoners: gezelschapsspellen, boeken, films, beweegspelletjes, muziekinstrumentjes en themakisten. Een goed contact is immers soms zoeken; wat sluit aan, wat kunt u samen doen, wat is met de ziekte van de bewoner toch mogelijk? De Serre wordt een gezellige plek om samen te komen en een spelletje te doen.

Bezoekers, maar ook medewerkers en vrijwilligers, kunnen alle spullen van De Uitleen elke dag van de week lenen op basis van selfservice en mee nemen naar de bewoners. Bij de spellen worden in het kort alternatieve spelregels beschreven, zodat u ze ook goed kunt spelen met mensen met dementie. Op woensdag- en zondagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur zijn er vrijwilligers aanwezig voor informatie en om met u mee te denken, bijvoorbeeld over wat u eens zou kunnen proberen.

Feestelijke opening

Op zondagmiddag 10 juni 2018, van 15.00 tot 17.00 uur, vindt de feestelijke opening van De Uitleen plaats: een gezellige middag met muziek, een hapje en een drankje. En natuurlijk kunt u dan een kijkje nemen bij alles wat we in huis hebben. We zien u graag, u bent van harte welkom!

Nieuws

Waalbooginterview voor Waardigheid en Trots: Ouderenzorg vergt meer wetenschappelijk onderbouwde kennis en specialistische centra’

Mooi interview van Waalboog-medewerkers Anne van der Zon, specialist ouderengeneeskunde, en Raymo...

Lees meer >


Wetenschappelijk onderzoek naar ouderen met lichamelijke én psychiatrische problemen

In Nederlandse verpleeghuizen woont een groeiend aantal ouderen met een combinatie van lichamelij...

Lees meer >