< Terug naar het overzicht


De Uitleen Nijevelt zoekt gastheer/gastvrouw (vrijwilliger)

Het vrijwilligersteam van De Uitleen in Nijevelt is op zoek naar een enthousiaste gastheer of gastvrouw voor twee zondagmiddagen per maand.

Wat is De Uitleen?

Misschien kent u De Uitleen al: het is de plek waar familie en vrienden spellen en spullen kunnen lenen om hun bezoek nog leuker te maken voor de bewoners. Er valt veel te kiezen, bijvoorbeeld gezelschapsspelletjes, beweegspelletjes, themakisten, leesboeken en kijkboeken, materiaal om muziek te maken of te zingen en dvd’s. De Uitleen heeft bovendien informatie over dementie.

Wat doet u als gastvrouw of gastheer?

Samen met de andere vrijwilligers van De Uitleen ontvangt u bezoekers en biedt hen een luisterend oor. Verder geeft u informatie en advies als bezoekers hulp nodig hebben bij het uitkiezen van materiaal; daarbij hoort ook de administratie van de uitgeleende materialen. U krijgt bovendien alle kans om mee te werken aan het activiteitenaanbod van De Uitleen en om nieuwe ideeën te bedenken.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met mantelzorgcoördinator Nanke Klein Wassink, via n.kleinwassink@waalboog.nl of 06 – 18 49 82 58.

Nieuws

Echtgenote van oud-bewoner van De Waalboog schrijft boek over de impact van dementie

De diagnose ‘dementie’ zet mensenlevens volledig op zijn kop. Niet alleen het leven v...

Lees meer >


Informatieavond voor BBL opleiding Verzorgende IG

Is de overstap naar werken in de ouderenzorg een passend vervolg in jouw carrière/ leven? ...

Lees meer >