< Terug naar het overzicht


De buurtexpeditie, een feestelijke ontdekkingstocht door de wijk

Speciaal voor onze bewoners van woonzorgcentrum De Honinghoeve en de omliggende wijk organiseert De Waalboog, in samenwerking met Club Goud, een buurtexpeditie. Op deze manier kunnen wandelaars hun eigen wijk op een unieke manier ontdekken. Uiteraard zijn alle geïnteresseerden van harte welkom! 

Hoe verloopt de middag?
Om 23 mei om 14.30 uur verzamelen we in de Brasserie van De Honinghoeve. Na een openingswoord vertrekken we om stipt 15.00 uur voor een bijzondere wandeling door de wijk. Onderweg is er theater, muziek en delen we bijzondere verhalen. Bewoners, familie, begeleiders en een groep jonge vrijwilligers lopen tijdens de wandeling mee. Rond 16.15 uur verwachten we weer terug te zijn op De Honinghoeve. Daar drinken we gezellig een kopje koffie samen. Voor en na de wandeling is er ook vertier en vermaak in het restaurant, dus ook als u niet wandelt, is het leuk om even langs te komen. 

Alles nog even op een rijtje

  • Wanneer: Donderdag 23 mei van 14.30 tot 16.30 uur
  • Waar: Woonzorgcentrum De Honinghoeve aan de Albanystraat 7 te Nijmegen
  • Wie: Voor bewoners van De Honinghoeve maar ook voor alle andere geïnteresseerden die het leuk vinden om een bijzondere wandeling door de wijk te maken
  • Entree: Deelname is gratis

Reserveren is niet nodig, u mag zo aan komen lopen! Zit u in een rolstoel? Ook dit is geen probleem! Deze buurtexpeditie is met name geschikt voor mensen met rollator of rolstoel. Vanuit Club Goud zijn er 20 vrijwilligers aanwezig om mee te wandelen. Daarnaast is familie van onze bewoners natuurlijk ook van harte welkom om mee te lopen als begeleider bij deze buurtexpeditie. 

Benieuwd naar onze andere activiteiten, bekijk het programma in ons cliëntenmagazine: https://bit.ly/2t3MX5A

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >