< Terug naar het overzicht


Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg! Mantelzorg Nijmegen organiseert die dag een gezellig en ontspannend etentje voor Nijmeegse mantelzorgers bij De Meesterproef. 

Hoezo ‘samen mantelzorgen’? 
Sta je er als mantelzorger alleen voor, dan kan dat behoorlijk belastend zijn. Als je mantelzorgtaken en zorgen kunt delen met anderen, geeft dat lucht en houd je het langer vol. Vraag dus anderen mee te delen in de zorg en een mantelzorgnetwerk te vormen. En draai het eens om: ook als je zelf degene bent die zorg nodig heeft, sta je sterker met een hecht netwerk om je heen.  

Mantelzorg Nijmegen ondersteunt dit en wil mantelzorgers op 10 november gelegenheid geven om even de motor op te laden in een gezellige sfeer.  

Meedoen? 
Wilt u zich opgeven voor het etentje tijdens de Nijmeegse Dag van de Mantelzorg? Meldt u zich dan aan in de week van 23 t/m 27 oktober. De mantelzorgconsulenten van Mantelzorg Nijmegen zijn deze hele week bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur om uw aanmelding aan te nemen. Aanmelden kan in die week via tel. (024) 365 01 50 of via e-mail: info@mantelzorg-nijmegen.nl. Vermeld uw telefoonnummer in het e-mailbericht zodat wij contact met u kunnen opnemen. 

Info: www.facebook.com/mantelzorg024.

Nieuws

Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >


Concerten OpMaat: muziek is voor iedereen

De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO hebben de handen ineengeslagen en organiseren een serie co...

Lees meer >