< Terug naar het overzicht


Bedankdag voor vrijwilligers

Dinsdag 28 november organiseren wij een bedankdag voor alle vrijwilligers van DeWaalboog, dat zijn er ruim 500! Deze wordt gehouden op de locatie Joachim en Anna. Om 15.30 uur wordt men ontvangen door bestuurder Toke Piket en vrijwilligers coördinator Marian Zweers. Tussen 16.00 en 18.00 uur zijn er diverse workshops georganiseerd waaraan men kan deelnemen. Aangezien de leeftijd van de vrijwilligers tussen de 14 en de 87 jaar ligt is er een breed aanbod aan activiteiten; salsa dansen, yoga, chocoladeletter maken, acrylic pouring (schilderen zonder kwast), djembee, Nijmegen in Beeld, wijnproeverij. Voor ieder wat wils! 

Na afloop is er een high tea met zoete en hartige hapjes en natuurlijk tijd om bij te praten.

Met deze jaarlijkse bedankdag wil De Waalboog alle vrijwilligers in het zonnetje zetten en een blijk van waardering geven voor alle uren die men vrijwilliger voor de bewoners inzet.

Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in de zorg en dienstverlening binnen de zorg voor kwetsbare ouderen. Je kunt bij mensen een glimlach op het gezicht toveren, iets uit handen nemen, laten genieten. Vrijwilligerswerk doe je vanuit betrokkenheid met de medemens, een organisatie of een goed doel. 

Vrijwilligerswerk is dankbaar werk. Ervaar het zelf. Nieuwe vrijwilligers zijn bij De Waalboog welkom. Naast beroepskrachten en familie hebben wij enthousiaste vrijwilligers nodig die een bijdrage kunnen
leveren aan de zorg en het welzijn voor cliënten. Kijk op www.waalboog.nl/vrijwilligerswerk voor meer informatie en vacatures. 

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >