< Terug naar het overzicht


5 februari intiem concert Marja de Jong bij Joachim en Anna

Op zondag 5 februari geeft de getalenteerde Marja de Jong een bijzonder en intiem concert in de sfeervolle kapel van verpleeghuis Joachim en Anna in Nijmegen. Het concert vind plaats van 14.00 - 15.00 uur, aan de Groesbeekseweg 327, Nijmegen. Het concert is getiteld: Pelgrimstocht naar je eigen hart en maakt onderdeel uit van haar concerttour langs kastelen, kloosters, kapellen en schouwburg-/concertzalen.
Entree: €10 p.p. contant aan de zaal. Bewoners van Joachim en Anne hebben samen met een begeleider/ bezoeker gratis toegang. 

Met haar warme, stralende stem bereikt Marja de Jong de luisteraars in het hart. Marja's uitgebreide repertoire en het gebruik van een variatie aan niet alledaagse instrumenten staat garant voor diepgang, variatie, ontroering met een vrolijke noot. Haar stijl typeert zich als Middeleeuws, Renaissance, Folk en eigen werk. De aansprekende muziek en fijne teksten nemen het publiek mee op pelgrimstocht naar het eigen hart.
Zorgorganisatie De Waalboog biedt met dergelijke concerten bewoners en familie de gelegenheid om samen met andere muziekliefhebbers te blijven genieten van mooie voorstellingen. 

Uitvoerenden: Marja de Jong met harp, luit, handharmonium, blokfluit, ukes, kistharp, percussie en zang; Myrthe Musicus  Sara Knap met handharmonium, kistharp, luit, psalterium, percussie en zang.
 Reserveren via marjadejong.jouwweb.nl/agenda.

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >