< Terug naar het overzicht


26 mei 2016: Nationale Fiets naar je Werk Dag

Op 26 mei 2016 fietst heel Nederland weer naar zijn werk tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag. 2016 is een jubileumjaar, want het is dit jaar alweer de 10e keer dat de Nationale Fiets naar je Werk Dag wordt georganiseerd! Ook De Waalboog doet hier aan mee. We hopen natuurlijk zoveel mogelijk medewerkers en vrijwilligers op de fiets naar het werk te krijgen. Dus stap deze dag op de fiets en ervaar hoe het is om fit op het werk aan te komen. 

Maak kans op mooie prijzen
Meld je aan voor de Nationale Fiets naar je Werk Dag en maak kans op een stoere, hippe, maar vooral stevige Gazelle Heavy Duty NL. Zie jij jezelf al rondfietsen op deze multifunctionele fiets, die niet alleen heel licht trapt, maar ook nog eens heel stabiel is door de mooie, brede banden? Meld je aan en maak kans op deze fonkelende tweewieler! Daarnaast zijn er nog leuke andere prijzen te winnen, zoals een mooi Routeboek voor iedere 1.000e deelnemer of een cadeaucard voor Weekendjeweg.nl t.w.v. € 100. De inschrijving sluit op 26 mei 2016 om 14.00 uur. Begin je later met werken, bijvoorbeeld om 16.00 uur? Dat is geen probleem: dan kun je je gewoon inschrijven! Het belangrijkste is dat je op 26 mei naar je werk fietst.

Aanmelden
Aanmelden voor de 10e editie van de Nationale Fiets naar je Werk Dag kan heel gemakkelijk op de site www.fietsnaarjewerkdag.nl.

Nieuws

Schrijf je nu in voor het Waalboogpodium

Op maandag 28 oktober a.s. vindt voor de derde keer het Waalboogpodium plaats voor mantelzor...

Lees meer >


Artikel Gelderlander: toezicht bij entree Joachim en Anna

Op dinsdag 3 september 2019 staat er in De Gelderlander een artikel over de nieuwe entree van loc...

Lees meer >