Meet, Greet & Experience

Ben jij nieuwsgierig naar een baan binnen de ouderenzorg? Kom op zaterdag 15 oktober (13.00 - 17.00 uur) naar Nijevelt en ontdek jouw mogelijkheden!

Meer info

Activiteiten

We bieden op alle locaties activiteiten aan voor bewoners. Het aanbod stemmen we af op de wensen en mogelijkheden van de bewoners en verschilt daarom per locatie. Zo zijn de activiteiten bij Joachim en Anna kleinschaliger van opzet. Op andere locaties organiseren we zo nu en dan wat grotere activiteiten. In verband met corona gelden hiervoor aanvullende afspraken.

Het is voor bezoekers en naasten weer mogelijk om bij activiteiten aan te sluiten. Dat hebben de afgelopen periode veel naasten gemist. Er is echter wel een voorbehoud voor het maximum aantal aanwezigen. Aangezien we altijd voorrang geven aan de aanwezigheid van bewoners kan het zijn dat een bezoeker helaas toch niet kan aansluiten bij een te hoge opkomst. Wij vragen daarvoor uw begrip. Landelijk is de afspraak dat binnen in één ruimte maximaal 50 personen bij een evenement of horecagelegenheid mogen zijn, exclusief personeel. Dat aantal is echter ook afhankelijk van de grootte van de ruimte en de afstand die mensen moeten houden. Bewoners van één afdeling (en dus één huishouden) hoeven geen afstand tot elkaar te houden. We groeperen zo veel mogelijk bewoners van één afdeling aan één tafel. Tussen de tafels met bewoners van verschillende afdelingen houden we 1,5 meter afstand.

Ook zijn we blij dat we binnen weer zangactiviteiten mogen organiseren.
De hervatting van de kerkdiensten laat nog even op zich wachten. Onze geestelijke verzorgers en betrokken vrijwilligers verkennen de mogelijkheden. We houden u hiervan op de hoogte.

Vraag de medewerker dagbesteding van de afdeling van uw naaste naar de mogelijkheden voor u en uw naaste.