Zo thuis als maar kan

De Waalboog is gespecialiseerd in zorg voor mensen met complexe zorgvragen of gedragsproblemen. In de regio Nijmegen bieden we zorg en behandeling bij de mensen thuis, in onze vijf woonzorgcentra, in ons specialistische zorg- en (dag)behandelingscentrum en in een hospice. Cliënten en bewoners bij De Waalboog zijn ouderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, jongere mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Mensen die te maken krijgen met (voortijdige) ouderdomsaandoeningen moeten veel loslaten. De verhaallijn van hun leven neemt een ongewilde wending met vaak een onzekere bestemming. De Waalboog maakt zich daarom sterk voor zorg die bij ú past, die een passend vervolg is op uw leven. Zo thuis als maar kan.  

Uw leven
Voor ons begint goede ouderenzorg bij dat punt in uw leven waar voor u alles nog ‘paste’. Waar alles bij elkaar kwam, in mensen, in omgeving, in dierbare rituelen en patronen.  Dat punt in uw leven waar het voor u en uw omgeving voor het laatst als thuis voelde, letterlijk en figuurlijk. Als uw leven dan opeens kantelt, getroffen door ouderdomsproblematiek, zoekt u hulp om het weer zoveel mogelijk vanaf dat punt in uw verhaallijn op te pakken. Zo goed en zo kwaad als dat kan.

Een passend vervolg – in alles wat we doen
Goede (ouderen)zorg gaat volgens ons daarom over een passend vervolg vinden, samen met u en de mensen om u heen. Passend bij u, passend bij de omstandigheden. Waarbij uw verhaallijn niet alleen het uitgangspunt is, maar ook de leidraad in de optimale ondersteuning bij het vervolg van dat verhaal.

Samen
Vanuit vijf locaties in Nijmegen bieden we hoogwaardige en persoonsgerichte zorg: we gaan uit van wensen en mogelijkheden, niet van beperkingen. Samen met de mantelzorgers en de vrijwilligers zorgen we met aandacht, respect en betrokkenheid voor huiselijkheid en veiligheid, zodat cliënten en bewoners de verhaallijn van hun leven zoveel mogelijk kunnen vervolgen. 

Nieuws en activiteitenoverzicht
In ons cliëntenblad Bij de Koffie leest u het laatste nieuws én treft u per locatie ons uitgebreide aanbod aan activiteiten. Klik HIER,

 

 

De Waalboog is HKZ-gecertificeerd voor de locaties Joachim en Anna, Nijevelt, De Honinghoeve, Villa Villandry en St. Jozefklooster.

 

Deel uw ervaringUw mening is belangrijk voor ons. Beoordeel onze zorg op Zorgkaart Nederland. Bekijk alle waarderingen of plaats direct een waardering.

Nieuws

Waalboog verzorgt masterclass over zorg voor jonge mensen met dementie

De Waalboog is gespecialiseerd in de zorg voor jonge mensen met dementie. Graag delen wij onze ke...

Lees meer >


Zevenheuvelenloop, locatie Joachim en Anna minder goed bereikbaar

Op zaterdagavond de 16 november en zondagmiddag 17 november 2019 vindt de Zevenheuvelennacht en -...

Lees meer >