Werken en leren

Binnen De Waalboog werken ongeveer 1000 medewerkers. De organisatie hecht grote waarde aan goede, persoonlijke relaties tussen haar medewerkers en haar cliënten en hun naasten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier en passie kunnen doen.

De Waalboog wil een zorgvuldige en stimulerende werkgever zijn, die oog heeft voor het welzijn van haar medewerkers. Stimuleren van eigen initiatieven bij de dagelijkse werkzaamheden, evenals de inzet en de ontwikkeling van ieders talenten is belangrijk. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor hoge cliënttevredenheid en tot een hogere kwaliteit van zorg. Je werk met passie en plezier kunnen doen, vinden wij belangrijk. Klik hier voor de brochure 'Ruimte voor professional' waarin deze visie staat beschreven.

De Waalboog hanteert voor alle sollicitanten de NVP sollicitatie-code. Deze code bevat basisregels die organisaties en sollicitanten in acht behoren te nemen bij de werving en selectie ter vervulling van vacatures.

BBL opleiding Verzorgende IG

Wil jij ook elke dag écht het verschil gaan maken voor onze bewoners? En wil je daarvoor opgeleid worden via een BBL-traject?

Op 1 september 2017 gaat de opleiding tot verzorgende IG weer van start. Heb je belangstelling, ben je 18 jaar of ouder en beschik je over minimaal het diploma VMBO kader (of vergelijkbaar diploma)? Of volg je op dit moment de BOL VIG opleiding en wil je de overstap maken naar het BBL-traject? 
Bezoek dan de informatieavond op dinsdag 14 februari 2017 van 19.00 tot 20.30 uur, locatie Specialistisch Zorg en Behandelcentrum Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. Op die avond krijg je informatie over het leren en werken bij De Waalboog als leerling verzorgende, over de selectiedag op woensdag 29 maart 2017 en krijg je  gelegenheid jouw vragen te stellen.

Je kunt je aanmelden door vóór 14 februari a.s. jouw naam door te geven via informatieavond@waalboog.nl.  Je kunt max. 1 persoon meenemen. Let op: sollicitatiebrieven en CV’s kunnen wij via dit e-mail adres niet in behandeling nemen. Vanaf 1 februari a.s. kun je via de vacaturetekst op deze site solliciteren.

Nieuws

Verhuur feest-artikelen (door jonge mensen met dementie)

Een feestje te vieren? Huur voor een klein prijsje een unieke feeststoel, grappig bord van Sara o...

Lees meer >


PersoneelsPact Ouderenzorg in de maak

De brancheverenigingen in de ouderen- en thuiszorg BTN en ActiZ hebben de handen ineen geslagen o...

Lees meer >